English Rili in English ›
Sauna
tervan maku

Todellinen saunajuoma

Suomalaiseen saunaan kuuluu tervan tuoksu tottakai. Ja saunomisesta jää hyvä maku, kun saunomisen kruunaa tervanmakuinen Rili-saunajuoma. Halutuin koko perheen saunajuoma on tietysti Rili.

Virallinen teemajuoma

Todellinen ilmaveivi-juoma

Rilin ilmaveivi on kuin esikuvansa. Pieni suomalainen tulee ja veivaa suuret punaiset toiselle kentälle. Taivas varjele mikä maku. Mikä rohkeus, mikä erilaisuus. Yksi maailmanhistorian upein juoma, jossa yllättävyys istuu kuin terva. Vielä sitä tutkitaan, mutta juhlat saavat alkaa. - Really [rili].


Ajojuoma

Todellinen (selvä) ajojuoma

Annos Riliä sivulaukussa pitää miehen ja pyörän tiellä. Rilin jäljittelemätön maku on juuri sitä mitä omia teitään kulkevat tosimiehet kaipaavat. Pakkaa jäitä (kylmäkalletkin käy) sivulaukku täyteen ja ahda sekaan aimo määrä Rili-juomaa. Selvääkin selvemmin - Rili.

Slurps

Todellinen tervajuoma

Terva liittyy erottamattomasti Suomeen, sen puhtaaseen Pohjolaan ja erityisesti Ouluun, tervaporvareiden satamakaupunkiin. Oli selvää, että juuri Oulussa syntyi tämä aito tervanmakuinen juoma, joka hiilihapotettiin raikkaaksi virvoitusjuomaksi. Siinä on sitä makua, joka pitää itse kokea - Rili.

Ranta

Todellinen rantajuoma

Tervainen, hiilihapollinen, jääkylmä juoma virkistää auringon paahteessa. Kuuluu erottamattomasti vesistön äärelle. Tuo tuulahduksen raikasta meri-ilmaa ja muistoja rannoilla tervatuista veneistä. Selvä kesän merkki - really [rili].

Seurajuoma

Todellinen seurajuoma

Rili yllättää ja pitää seurassa juttua yllä. Se jakaa ystäviesi kanssa juhlahetket tai kahdenkeskiset keskustelunne. Rilin seurassa jokainen voi olla oma itsensä, omalla tyylillään ja oman makunsa mukaan.

Juhlajuoma

Todellinen juhlajuoma

Juhlissa halutaan yllättää, tarjota tavallisuudesta poikkeavaa. Tervanmakuinen juhlajuoma jää mieleen ja kuvastaa vaikkapa juhlittavan saavutuksia ja sisukkuutta, esikuvanaan ikiaikojen tervaskanto joka ankarissa oloissa selviytyi voittajana. Tervainen juhlajuoma on myös mainio kakun kostuke - Rili.

KERRO OMA RILITARINASI!

Jaa Rili-iloa kaikille. Kerro meille oma todellinen Rili-tarinasi tai -reseptisi. Parhaat tarinat julkaistaan tällä sivulla ja palkitaan Rili-tukkupakkauksella (12 pulloa). Tervaiset ideat kiertämään!